A cégről

Valamivel több, mint tíz éve kezdtem el foglalkozni alternatív fűtőberendezések, rendszerek, kiegészítőjük kutatásával, fejlesztésével, és vele párhuzamosan gyártásával. Az egyik, és első körben kifejlesztett berendezés sorozatom a nehézolaj elgázosító kályhák, kazánok és égőfejek családja volt.

Gyorsaság.

Precizitás.

Minőség.

Bemutatkozás

Valamivel több, mint tíz éve kezdtem el foglalkozni alternatív fűtőberendezések, rendszerek, kiegészítőjük kutatásával, fejlesztésével, és vele párhuzamosan gyártásával.

Az egyik, és első körben kifejlesztettberendezés sorozatom a nehézolaj elgázosító kályhák, kazánok és égőfejek családja volt, melynek elméleti és gyakorlati kutatásával számíthatóvá és méretezhetővé váltak a szóban forgó berendezések. Ezek a méretezések és számítások azért fontosak, mert ezek a készülékek egyedi módon, spontán égetik el a szűretlen nehézolajakat, külső energiaforrás nélkül, füstmentesen. Működésük gázlengésen alapul, mely működést a berendezéseknél bővebben leírom.

Ezek után következtek a szilárd tüzelőanyag elgázosító kályhák és kazánok. Itt is nagyon izgalmas terület a berendezések belső kialakításának olyan módon történő megtervezése, kialakítása ahol a jól méretezett másodlagos levegő bejuttatásával után égetjük a füstgázokat, mellyel a hatásfokot drasztikusan meg tudjuk növelni, csakúgy, mint a folyékony (nehézolaj) tüzelésű berendezéseknél.

Mindezzel párhuzamosan – ha már úgy is közöm van a gáz-, és folyadékdinamikához – kifejlesztettem egy egyedi dupla falú egylépcsős pálinkafőző családot, melynek gyártására engedélyt kaptunk, és folyamatosan tesszük is azt.

Fent taglalt berendezések szériában gyártódnak, tehát sokszor tesztelt és a gyakorlatban működő berendezések. Ezen felül a következő időszakban nagy hangsúlyt fektetek a hőtárolás, valamint az elektromos fűtés kutatására- fejlesztésére, és a gyakorlatban történő kiültetésére.

GYIK

Csúcsminőségű termékeket kínálunk, melyek évtizedekig tartó komoly fejlesztések eredményét képezik.Minden termékünkre garanciát vállalunk, így Ön maximálisan be van biztosítva.Üzletpolitikánk szerves része a kölcsönös elégedettség fenntartása.
Ebben a kérdésben bővebb segítséget termékek menüpontban olvashat. Amennyiben kérdésére mégsem találja a válasz, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!
A szállítás megszervezésében tudunk Önnek segíteni. Partnereinknek köszönhetően a legversenyképesebb árakon tudunk szállítani Önnek országszerte, de akár a határon túlra is el tudjuk szállíttatni megrendelt termékét.
Álláspontunk a következő: az általunk kifejlesztet nehéz olaj elgázosító impulzus kályha- kazán és égőfej adapter képes szűretlenül- kezeletlenül elégetni a nehéz olajakat, köztük a fáradt olajat is. De!…. Senkit nem biztatunk törvénytelen cselekedetre! Mi kutatók- gyártók nem vizsgáljuk a felhasználó által alkalmazott üzemanyagot, a berendezéseket szabványos, ellenőrzött körülmények között előállított, ellenőrzött körülmények között tárolt, fűtésre kifejlesztett nehéz olajakra terveztük, melynek égetésével jövedéki törvényt sem sért az üzemeltető. Vannak országok – és mi külföldi megrendelésekre is gyártunk fűtőberendezéseket – ahol egyszerűbben lehet engedélyt kérni pl. fáradt olaj égetésre. Magyarországon, a tőlünk megrendelt fűtőberendezéseket egyedi gyártásnak minősítjük (mint pl. egy kandallót), melynek szakhatósági és használatba vételi engedélyeztetése a megrendelő feladata!
×

Kosár