Szilárd tüzelőanyag berendezések HEXA-BULL Kályha

A HEXA-BULL típusú kályhánk- kandallókályhánk különlegessége a vízszintes hengeres égéstér felett elhelyezett utánégető kamra, emiatt alacsonyabb teljesítmény szinten is sokáig fenntartható az elgázosító üzemmód.

HB16

A HEXA-BULL típusú kályhánk- kandallókályhánk különlegessége a vízszintes hengeres égéstér felett elhelyezett utánégető kamra, emiatt alacsonyabb teljesítmény szinten is sokáig fenntartható az elgázosító üzemmód. Az értékes füstgázokat nem a szabadba engedjük, hanem az előzőleg felmelegített szekunder levegő megfelelő arányú hozzákeverésével újragyújtjuk azt. A hőcserélő felületekre jellemző, hogy kis térben – az összefonódó ujjakhoz hasonlóan – nagy felületet zsúfoltunk össze, harmonikaszerűen. 16kw- tól 100kw-ig, légfűtéses és központi fűtésre köthető változatban. A műhely kiviteltől egészen a különleges üveges, vagy egyedi dekor burkolatos kivitelig.

HEXA-BULL spontán faelgázosító kályha-kandalló

HB18-21Teljesítmény: 16kw (80m2 lakóterület v.200m3 kifűtésére) (Spontán átáramoltatott levegő mennyisége 2-4,5m3/min) Súly:~90kg Befoglaló méret: 580x800x790 Füstcsonk: 120(117)mm Fa szárító tartó kerettel, tálcával, díszburkolattal, hőálló ajtóüveggel

Nagyteljesítményű, kis fogyasztású fa elgázosító kályha. Új fejlesztésünk nem csak megjelenésében, de működésében is rendhagyó. A kályha – kis méretével ellentétben - harmonikaszerű belső bordázatának köszönhetően azonnal nagy felületen összegyűjtve a hőt, melegíti a lakóteret A két szembe fordított tenyér ujjaihoz hasonlóan összefonódó csővezeték rendszerben kialakuló hőáramlás hatására ez a kisméretű berendezés akár 2- 4,5m3 levegőt képes percenként átáramoltatni magán, külső energiaforrás nélkül. A belső részben kialakított után égető kamrának és a plusz levegő bevezetésnek köszönhetően az értékes füstgázokat szinte maradéktalanul kiégetjük, mellyel nagyobb hatásfokot és füstmentes működést teszünk lehetővé. A kályhák külön, az ajtón kialakított üvegezéssel, állvánnyal és dekor burkolólemezzel egyedivé, személyre szabottá varázsolhatóak.

×

Kosár