Égőfejek - Nehézolaj elgázosító impulzus kazánok

Pár éve kifejlesztett berendezéseink külső energiaforrás nélkül képesek bármilyen, akár szűretlen olaj elégetésére füstmentesen, legyen az növényi, ásványi, szintetikus, vagy ezek keveréke. Ezeket az égőfejeket kifejezetten vegyestüzelésű kazánokhoz, azok meghajtására fejlesztettük ki! A berendezések működésének alapelve egy gázlengésen alapuló önfenntartó működés, mely a megfelelően méretezett alkatrészeknek köszönhetően egy rezgő rendszert alkot a hozzá csatlakoztatott kazán égésterével és kéménnyel, így meghatározott frekvencián pulzál-rezonál. Épp ezért nem lehet a teljesítmény szinteknek megfelelő égőfejeket felcserélni. Természetesen a kazán teljesítmény határértékeken lehetnek átfedések, (tehát pont 18, 40, 60 Kw esetén) melynek megállapításához kérjen tőlünk telefonon segítséget. 

G108

G108 nehézolaj elgázosító impulzus égőfej alacsony nyomású gőzbefecskendezéssel.

Kazánteljesítmény, melyhez illeszthető: 10-18kw
Átlagfogyasztás: 0,8-2L/h (liter/óra)

G133

G113 nehézolaj elgázosító impulzus égőfej alacsony nyomású gőzbefecskendezéssel.

Kazánteljesítmény, melyhez illeszthető: 18-40kw
Átlagfogyasztás: 1,1-3,5L/h (liter/óra)

G159

G159 nehézolaj elgázosító impulzus égőfej alacsony nyomású gőzbefecskendezéssel.

Kazánteljesítmény, melyhez illeszthető: 40-60kw kw
Átlagfogyasztás: 2,5-6L/h (liter/óra)

A berendezés megfelelő illesztéséhez tudnunk kell a kazán ajtó belső méretét (szélesség x magasság) és az ajtó nyílás (belső) alja és a talajszint (szerelőbeton) közötti magasságot a megfelelő magasság kialakításához!

Választható opció

Szinten tartó szerelvény. A szerelvény rendszer nem csak a folyamatos utántöltést oldja meg, amivel a berendezés (fogyasztás függően ) 8-24 óra hosszáig tud működni utántöltés nélkül, hanem biztosítja az üzemanyag alacsony szinten tartását, ami megakadályozza a működés közbeni olaj felhabzását, ezáltal kifutását.

Az automata utántöltő, folyadékszint tartó rendszerek ára:

×

Kosár