Kiválasztva:

L18g+ Légfűtéses Kályha

183.425Ft +ÁFA

L18g+ Légfűtéses Kályha

183.425Ft +ÁFA

A berendezést kisebb műhelyek, egy-három állásos műhelyek kifűtésére terveztük.

Kategória:

Leírás

Az L18g+ típusú fűtőberendezés egy olaj elgázosító impulzus kályha, mely egy gázlengésen alapuló önfenntartó rezgő rendszer. A pontos méretezésnek köszönhetően működés közben az alkatrészkapcsolatokban olyan hőegyensúly áll be, ahol az olajtükör felületét elgázosítva, az üzemanyag gőzöket olyan gázdinamikára késztetjük, hogy azt ellátva a szükséges mennyiségű primer, szekunder és tercier levegővel úgy égetjük el, hogy a károsanyag kibocsátást határértékeken belül tartjuk. Mindezt úgy, hogy a berendezés működése önfenntartó módon, külső energia-bevitel és perifériák nélkül képes a működésre.

Összefoglalva: külső energiaforrás (elektromos áram) és perifériák (kiszolgáló segédberendezések, úgymint előmelegítés, plusz levegő vagy nyomás porlasztás, ventilláció, plusz szekunder levegő, tápszivattyú, szűrő….stb) nélkül képes füstmentesen elégetni bármilyen szűretlen nehéz olajat, legyen szó fáradt olajról, használt sütőolajról, ásványi, szintetikus, félszintetikus, növényi-olaj vagy azok keverékét.

Mivel nem fúvókákon keresztül juttatjuk az üzemanyagot nyomás vagy levegőporlasztással az égéstérbe, hanem a felületét gázosítjuk el, így a meghibásodási lehetőséget egyszerűen kizárjuk.

Technikai paraméterek:

Befoglaló méret: 320x630x410mm
Súly: ~ 32kg
Átlag fogyasztás:~ 0,8-2L/h
Temperálható légmennyiség:~ 360-380m3
Füstcsonk átmérő: 120(117)mm

Temperálható légmennyiség: 200-360m3
Kéményigény: magasság: 4-8m
Átmérő: vagy négy téglás, vagy 150-160mm acél,
esetleg alumínium szerelt csőkémény.
Szigetelni nem szükséges.

A berendezést kisebb műhelyek, egy-három állásos műhelyek kifűtésére terveztük.

×

Kosár