Kiválasztva:

PF75DT - Prémium pálinkafőző

713.000Ft +ÁFA

PF75DT – Prémium pálinkafőző

713.000Ft +ÁFA

75 (79) literes dupla falú, vízköpenyes, szigetelt multifunkcionális egylépcsős és kétlépcsős (egyutas és kétutas) desztilláló berendezés

Kategória:

Leírás

Pár éve kifejlesztett desztilláló berendezéseink biztosítják, hogy alacsony hőmérsékleten történő hőkezeléssel energiatakarékos módon a lehető legjobb íz világgal rendelkező gyümölcspárlatát tudja elkészíteni egy főzéssel.
Vastag (3mm) rozsdamentes belső főzőedény, rozsdamentes fedél, deflegmátorral, vastag (3mm) masszív szénacél köpeny, köpenyhőmérővel, feltöltő- ürítő csappal, nyomásmérővel, biztonsági szeleppel, visszacsapó szeleppel, ahol a vízköpeny gondoskodik a kíméletes, hő sokk nélküli főzésről. Réz toronyrendszerrel, (mely hollanderrel lecsavarozható és egy opcionálisan felárral rendelhető kétlépcsős toronyra cserélhető, mely lehetővé teszi a kétlépcsős (két utas ) főzést) rektifikáló kamrával, alsó külső és felső-belső toronyhűtéssel, átfolyós páracső köpenyhűtéssel, torony hőmérővel, hűtővíz hőmérővel, békazárral, gumitömítéssel a fedélben. A sokszög geometriára hajlított fal jobb termodinamikai tulajdonságokkal, nagyobb felülettel ruházza fel a desztilláló berendezést.
A dupla fal (vízfürdő) biztosítja, hogy a cefre nem kozmál le, illetve megvalósítja a kíméletes hő sokk nélküli főzést-, hőkezelést, mivel így fontos anyagok nem bomlanak el a főzés során, melyekkel a pálinka íz világát gazdagítjuk. Az egylépcsős toronyrendszer biztosítja a pálinka finomítás nélküli egyszeri lefőzését (Nem kell kétszer főzni) mindamellett gondoskodik az illóolajok megfelelő áthozataláról a párlatba, mely megadja a gyümölcspálinkákra jellemző jellegzetes illat és íz világot.
Az aromakosár a deflegmátor alján, becsatolható módon kerül kialakításra. Ez egy rács, melynek szerepe, (mint a dúsító toronynak, vagy mint aroma kamrának) hogy a párlatunk útjába olyan illó olajokat, anyagokat tartalmazó növényeket, gyümölcsöket tudjunk elhelyezni, amiből a pálinkánkba úgy tudunk ízeket átörökíteni, hogy az nem színezi el, illetve nem édesíti meg a végterméket.
Elektromos fűtéssel is rendelhető. Kialakításra került továbbá a berendezés alsó részén egy speciális lángterelő lemez is.
Új berendezéseink 20mm-es szigeteléssel, valamint 1,5mm-es festett lemezburkolattal készülnek.
Továbbá a hűtőrendszeren beépítésre került szabályzócsap, új típusú marokanyás 4db szorítózár és a belső főzőedényzetben kialakított megnövelt hőcserélő vízköpeny átvezetések (4db 5/4″) is szériatartozékok.
Mindezeken felül az elektromos előkészítés (megemelt alsó víztér, 6/4′ csonk ledugózva) is kialakításra került a berendezésen.
(A kialakításnál lehetőség van a szigetelés, vagy a hőátvezető csövek elhagyására)

Befoglaló méret:…………………………….500x2000x500mm
Súly (nettó):…………………………………~67kg
Űrtartalom(belső, cefre) bruttó…………78,72L
Űrtartalom(belső cefre) nettó…………..74,78-75,02L
Köpeny víztérfogat:…………………………….31,5L

Elektromos fűtés kiépítése (opcionálisan rendelhető)
1db egyenként kapcsolható 3x1500w tehát összesen 4,5kw teljesítményű fűtőszállal 6/4″ menetes csatlakozással,
3db 16A kismegszakítóval dobozba szerelve, a berendezés testére építve.

Elektronikus vezérlés kiépítése: 165.000,-Ft+ÁFA

×

Kosár